Autor: Informer/A.S.

27.03.2024.

16:55

Foto: Shutterstock

Zabava

Hari pošto-poto želi da se vidi sa Vilijamom! Otkrivene prinčeve namere, samo zbog jedne stvari dolazi u Veliku Britaniju

Opšte je poznato da princ Hari i princ Vilijam nisu u dobrim odnosima, a sada se pojavila informacija da se vojvoda od Saseksa očajnički nada da će izgladiti odnose sa bratom tokom svog sledećeg putovanja u Ujedinjeno Kraljevstvo. 

Očekuje se da će Hari posetiti Veliku Britaniju u maju, a jedina želja mu je da popravi odnos sa Vilijamom i da sve bude kao pre. 

Informer

 

- Princ Hari učiniće sve što može da pridobije svog brata, princa Vilijama, na svom putovanju u Englesku, ali zna da za to treba vremena. Učiniće sve što može da svom bratu da do znanja da je uz njega i da popravi taj odnos. Zna da neće biti lako. Ne želi ništa više, nego da se vrate na svoj stari odnos. On zna da će trebati vremena i Hari je spreman baciti se na posao jer je odlučan da vrati svoju porodicu i pokaže joj podršku - rekao je izvor za "Mirror".

Informer

 

Nakon što je Kejt Midlton objavila da ima rak, Hari želi da ponudi svoju podršku kraljevskoj porodici, a to podrazumeva i susret s njegovim starijim bratom. Međutim, kraljevski stručnjak veruje da bi taj susret trajao kratko kako bi dva brata mogla izbeći teške razgovore.