01.04.2024.

13:13

Foto: profimedia/printskrin youtube

Zabava

"Pucao je u mene, izvadiću deo metka iz nosa da to dokažem": Žrtva okršaja u diskoteci u Njujorku ne odustaje od optužbi protiv Paf Dedija! (VIDEO)

Žrtva zloglasne pucnjave u noćnom klubu u Njujorku 1999. Natania Ruben kaže da i dalje veruje da je u nju pucao Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, uprkos tome što reper nikada nije optužen.

Natanija Ruben, koja je pogođena u nos i koja je pretrpela užasne povrede zbog fragmenata metaka koji su joj se zabili u lice te kobne noći, iznosi decenijama stare optužbe nakon što je FBI upao u Kombsov dom zbog navodne umešanosti u seks trafiking. 

Kombs - kao i njegova tadašnja devojka Dženifer Lopez - uhapšeni su 27. decembra 1999. godine, nakon pucnjave ispred kluba Tajms Skver na Menhetnu, ali nijedno od njih nije optuženo.

Informer

 

Reper Džamal Šajn Barov, koji je priznao da je pucao iz pištolja te noći, na kraju je bio jedina osoba koja je optužena i koja je zbog ove pucnjave otišla u zatvor, piše "Dejli mejl".

Ruben, koja je dosledno optuživala Kombsa čak i nakon što je Barou proglašen krivim, kaže da je imala "jasan pogled" na eksploziju i da je spremna da ide do krajnjih granica da to dokaže.

- Voljna sam da mi doktor ukloni deo metka kalibra 9 mm iz lica kako bi ga mogli upotrebiti kao dokaz ako bude potrebno za novo suđenje - rekla je Rubenova voditelju Brajanu Entinu, gostujući na televiziji u petak.

Informer

 

Barou je tada optužen na 10 godina po tri tačke za pokušaj ubistva i posedovanje oružja, ali Natanija Ruben i dalje tvrdi da je Paf Dedi bio taj koji je pucao i čiji metak je nju pogodio.

Iako se tada nagodila sa reperom za 1,8 miliona dolara ona je svih proteklih godina uporno govorila protiv repera.

Informer

 

Optuženi Barou odležao je kaznu, nakon koje se vratio u rodni Belize, gde je sada lider opozicione stranke u Predstavničkom domu.

Natanija Ruben, koja u svom nosu još ima delove municije kaže. 

- Ja sam majka troje dece. U to vreme, bila sam majka dvoje dece, i samo preživljavanje i povratak kući svojoj deci bilo mi je od najveće važnosti, da budem kod kuće i da mogu da budem majka. Nisam imala razloga da verujem da mi neko neće verovati. Ali kako su se stvari odvijale, brzo sam shvatila da se upravo to dešava - navela je Rubenova. 

Njene optužbe koje iznosi dugi niz godina iu koje je sada ponovila u jeku skandala oko trgovine ljudima i prostitucije Kombsovi zastupnici nisu hteli da komentarišu. 

Anonimni izvori rekli su za "Njujork post" ranije ove nedelje da bi zloglasna pucnjava u noćnom klubu mogla biti preispitana kao deo nove istrage pokrenute protiv repera.