03.04.2024.

14:31

Foto: Shutterstock, profimedia

Zabava

Slavna glumica rasprodaje stvari! Evo zašto se Šenon odlučila na ovaj drastičan korak

Proslavljena glumica Šenon Doerti (52) koja se već godinama hrabro bori sa karcinomom dojke, nalazi se u poslednjem, četvrtom stadijumu bolesti. Nedavno je govoreći u podkastu "Hajde da budemo jasni" rekla, da upravo zbog toga prodaje i poklanja svoj nameštaj.

Informer

 

Šenon je navela da pokušava da na sve načine olakša stvari svojoj majci Rozi Doerti, u slučaju da ona umre.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama ,  znam da će joj biti teško ako umrem pre nje - rekla je glumica, pa dodala:

- Pošto će joj biti tako teško, želim da druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari kojima bi trebalo da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune nameštaja - rekla je glumica. 

Ona je otvorila dušu o svojoj smrtnosti i rekla da zna da njoj bliskim ljudima nikad neće biti lako da govore o toj mogućnosti, ali da ona mora da misli o tome. 

Doerti, koja je glumila Brendu Volš u hitu Foksa od 1990. do 1994. godine, rekla je da je njena sklonost ka kupovini antikviteta rezultirala ogromnom kolekcijom nameštaja i da ju je "žalostilo" što čame u skladištu.

- Ja ne uživam u tome i drugi ne uživaju, i da li meni zaista treba nešto od toga? Da li treba da imam tri trpezarijska stola? - kazala je glumica.

Zvezda serije "Čari" planira da rasproda neke stvari kako bi prikupila sredstva za putovanje sa svojom majkom.

Informer

 

- Ne treba mi ovo, ne donosi mi baš veliku radost, ali ono što mi donosi veliku radost je da vodim mamu na mesta na koja je oduvek želela da ide.

Šenon je rekla da odmor koji planira, finansiran prodajom pomenutih stvari, neće smanjiti novac koji planira da ostavi svojim najmilijima.