Autor: Informer/K.Ć.

22.04.2024.

22:18

Foto: EPA

Zabava

Ričard Gir razapet na stubu srama: Glumac prolazi golgotu zbog supruge Aleksandre

Nekada je Ričard Gir važio za pravog holivudskog zavodnika, ali poslednjih godina se retko pojavljuje u javnosti. Glumac iz nekog razloga izbegava i da bude "uvaćen" zajedno sa suprugom, te gleda da skoro nigde ne idu zajedno.

Aleksandra i Ričard stali su na ludi kamen 2018. godine. Glumcu je to treći brak, dok je njegovoj sadašnjoj supruzi drugi. Inače, Aleksandra je ćerka Ričardovog prijatelja i upoznali su se kada je ona još bila devojčica.

Informer

 

Prošle su godine do njihovog sledećeg susreta, a do tada je Aleksandra već stasala u mladu i lepu devojku, postala je i uspešna žena. U vreme kada se ponovo videla sa Ričardom, ona je bila upravnica jednog hotela u Italiji.

Jednom prilikom je Aleksandra ispričala kako joj je Gir slao cveće sve dok nije pristala da izađe na sastanak sa njim. 

- Otkad smo zajedno, stalno mi piše pesme - otkrila je lepa Aleksandra, koja iz prvog braka ima sina, baš kao i njen suprug.

Informer

 

Njih dvoje su dobili još dvoje dece, ali ih kriju od javnosti koliko god mogu.

Otkako su stupili u vezu, njih prate loši komentari, pogotovu na račun razlike u godinama, a kada su se nedavno pojavili na jednom događaju u Los Anđelesu, mnogi su se rugali Ričardu.

„Izvela dedu u šetnju“, „Da se ne lažemo, nije lepši, stariji je“, „Sigurno se zaljubila u njegove sede“.

Bilo je i onih koji su branili Gira, navodeći da je u redu kada starija gospođa šeta piletinu, ali to nije slučaj sa muškarcima. Neko je napisao i: „On ima para, ona zna znanje!“