11.05.2024.

09:30

Foto: AP PHOTO

Zabava

Bizarno! Kardašijanka optužila rođenog brata da joj je napravio dete! Terala muža da radi DNK test da se utvrdi da li joj je sin plod incesta!

Kloi Kardašijan, sestra Kim Kardašijan nedavno je gostovala u jednom podkastu u kojem je šokirala javnost svojim izjavama.

Poznata starleta je otkrila da je u jednbom momentu optužila svog rođenog brata Roberta da je on otac njenog sina i to sve zbog njihove neverovatne sličnosti u izgledu ponašanju?!

Informer

Kloi Kardašijan

Kako je dalje navela, da bi otklonila i svaku sumnju u to, terala je svog bivšeg muža Tristana Tompsona da radi tri testa očinstva da bi se utvrdilo da li je on otac njihovog najmlađeg sina Tejtuma.

Informer

Kloi i Robert Kardašijan

- Pitala sam Roba da nije možda nekad donirao spermu. Naterala sam Tristana da ide na tri testa očinstva. S obzirom iz koje porodice dolazim, ništa me ne bi čudilo, ali to bi bilo tako odvratno - rekla je Kloi u podkastu "She Md".

Rezultati testa su pokazali da je Tristan zaista otac njenog sina pa se kasnije izvinila bratu Robertu što je posumnjala u takvu bizarnost. 

Kloi i Tristan imaju ćerkicu Tru (5) i Tejtuma koji ima godinu i po dana.