Autor: S. Kostić

12.06.2024.

08:54

Foto: Printscreen/Twitter

Zabava

"Dužan sam milione, kuću mi prodaju na aukciji, nemam ni dolar u džepu": Kevin Spejsi zaplakao uživo u programu (VIDEO)

Kevin Spejsi zaplakao je u programu i otkrio da mu je kuća "otišla na doboš" jer duguje mnogo miliona dolara zbog suđenja za seksualno zlostavljanje. Gostujući u emisiji "Pirs Morgan bez cenzure" slavni glumac je gotovo zajecao, a kada ga je čuveni voditelj pitao gde živi, Spejsi je rekao da više nema stalan dom i da jedva da mu je ostalo nešto novca.

"Smešno je što postavljate to pitanje jer je ove nedelje, mesto gde sam živeo u Baltimoru, oduzeto. Moja kuća se prodaje na aukciji, tako da moram da se vratim u Baltimor i premestim svoje stvari u skladište. Dakle, odgovor na to pitanje je, nisam siguran gde ću sada da živim. Ali ja sam u Baltimoru otkako smo tamo počeli da snimamo Kuću od karata. Preselio sam se tamo 2012. Ova kuća je moj dom od 2016. Ne mogu da platim račune koje dugujem", rekao je Spejsi.

Informer

Kevin Spejsi

Slavni glumac nije mogao da suzdrži suze kada je upitan da li će proglasiti bankrot.

"Nekoliko puta sam mislio da ću podneti, ali uspeli smo da izbegnemo, barem do danas", rekao je Spejsi.

Na pitanje koliko novca sada ima, Spejsi je rekao da "nema ništa".

"Još uvek mnogo dugujem... Da, dužan sam. Značajna suma. Mnogo miliona. Sama kuća vredi milione", rekao je slavni glumac.

Informer

Kevin Spejsi

Pošto su se tvrdnje o Spejsijevim navodnim seksualnim napadima i neprikladnom ponašanju prvi put pojavile nakon pokreta #MeToo 2017. godine, pokrenuto je nekoliko sudskih sporova protiv dvostrukog dobitnika Oskara.

Porota u Njujorku je 2022. godine zaključila da nije zlostavljao glumca Entonija Rapa, koji ga je optužio za seksualni napad početkom 1980-ih kada je Rap imao 14 godina. Sledeće godine je sud u Velikoj Britaniji oslobodio Spejsija optužbi za devet napada, koje su podnele četiri osobe. U vodu je palo još nekoliko optužnica, a slavni glumac je sve vreme negirao optužbe.