21.06.2024.

11:19

Foto: profimedia

Zabava

(FOTO) Kejt Midlton objavila fotografiju i čestitala mužu rođendan: Jedan detalj na slici sve rastužio

Kejt Midlton podelila je dirljivu neviđenu fotografiju princa Vilijama i njihovo troje dece kako bi obeležila njegov 42. rođendan uz veoma ličnu poruku.

Na slici se vidi Vilijam sa princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom kako preskaču peščane dine sa porukom: "Srećan rođendan tata, svi te volimo mnogo! Ck", što znači da je to lična poruka Kejt Midlton.

Fotografiju, koju je podelila na društvenim mrežama, Kejt je snimila prošlog meseca dok je porodica bila u Norfolku i čini se da je snimljena istog dana kada je njihova slatka slika objavljena za Dan očeva prošle nedelje.

Informer

 

Na fotografiji Vilijam gleda u kameru dok drži Šarlot i Luisa za ruke i skaču. Svi imaju osmehe na licu.

Detalj koji je sve dirnuo do suza je to što na rođendanskoj fotografiji koju je Kejt objavila nigde nema nje. S obzirom na to da se bori sa rakom, mnoge je ova fotografija i simbolika naježila.

Došlo je to jutro nakon što je Vilijam, predsednik FA, prikazan zajedno sa danskim kraljem Frederikom dok je Engleska remizirala 1-1 sa Danskom u Frankfurtu, u Nemačkoj, u njihovoj drugoj utakmici na Euru 2024. U međuvremenu, Vilijamov otac, kralj Čarls, takođe se jutros oglasio na društvenim mrežama da bi svom sinu čestitao rođendan.

Na nalogu Kraljevske porodice, on je postavio retrospektivnu fotografiju bebe Vilijema kako sedi u krilu svog oca sa Čarlsom kako se blista u svog malog sina. Usledila je poruka: "Srećan rođendan princu od Velsa!"