12.07.2024.

11:19

Foto: profimedia/Shutterstock

Zabava

Američka pop zvezda i fudbaler troše po 100.000 dolara dnevno: Evo koliko Tejlor Svift i Travis Kelsi plaćaju 20 telohranitelja!

Pop zvezda Tejlor Svift i zvezda američkog fudbala Travis Kelsi navodno ponekad zajedno troše i 100 hiljada dolara dnevno.

Kako piše Daily Mail, par ne okleva da počasti jedno drugo raskošnim izlascima, romantičnim gestovima i poklonima. Taj ljubavni hedonizam traje već skoro godinu dana jer, kao što znamo, Travis i Tejlor započeli su romansu u leto 2023.

"Puno telohranitelja, privatni avioni, luksuzne hotelske sobe, romantični gestovi po kojima su oboje poznati, verovatno ih čini parom koji najviše troši na svetu. Poprilično je ekstremno", rekao je izvor. Travis i Tejlor su prvu polovinu ovog leta proveli u Evropi zbog "Eras" turneje, gde je američki fudbaler još jednom pokazao kolika je podrška svojoj devojci.

Informer

 

Međutim, pop zvezda nije ništa manje ni zaslužila jer je i sama podržala svog dečka na 13 utakmica Chiefsa i putovala čak iz Tokija u Las Vegas kako bi ga gledala na terenu uoči svoje turneje na drugom kraju sveta. Nedavno je Travis u dokumentarnoj seriji na Netflixu otkrio da je cena Tejlorinog odeljka na Superboulu bila tri miliona dolara.

"Otkad su se upoznali, oboje su potrošili više od milion dolara na privatne avione. Unajmili su preko 20 telohranitelja koji su plaćeni preko hiljadu dolara dnevno", rekao je izvor pa dodao da se Travis ne libi da ugoditi Tejlor stvarima koje voli, piše Kurir.

"Troši hiljade dolara dnevno na garderobu, njeno omiljeno cveće - orhideje i hortenzije", objasnio je.

Informer

 

Ipak, oni svoju ljubav ne mere novcem jer uopšte ne prate svoju računicu troškova.

"Tejlor i Travis uopšte ne razmišljaju o novcu koji troše. Oni vole osećaj lagodnosti i na ovakve načine izražavaju ljubav jedno prema drugom", rekao je izvor.