Autor: S. Kostić

17.07.2024.

09:09

Foto: Tanjug/AP

Zabava

"Ležala je i polako umirala, najteže od svega bilo je...": Doktor opisao poslednje minute života Šenon Doerti

Šenon je preminula 13. jula u 53. godini nakon dugogodišnje borbe sa rakom.

Ovaj lekar je u intervjuu za magazin "People" istakoa da su poslednji sati života Šenon Doerti bili "tužni, ali lepi".

- U poslednjih nekoliko sati bila joj je veoma udobno; spavala je i polako odlazila na onaj svet, a bila je okružena nekim od njenih veoma bliskih prijatelja. U sobi je bila odabrana grupa njenih prijatelja i pružali su joj puno pažnje i podrške. Bilo je tmurno, teško i tužno, ali istovremeno lepo i puno ljubavi. Najteže u vezi svega bilo je to što ona nije bila spremna da ode jer je stvarno volela život - rekao je dr Piro.

Informer

 

Doerti je 2015. dijagnostikvan rak dojke, da bi 2017. bolest ušla u remisiju. U februaru 2020. zvezda serija "Čari" i "Beverli Hils" obelodanila je da se rak vratio i da je u četvrtom stadijumu.

Dr Piro se osvrnuo i na borbu pokojne glumice protiv ove teške bolesti, priznavši da su "nastavljali sa bobom sve dok više nisu imali kud".

Informer

 

- U poslednjem razgovoru koji smo vodili, ona je bila u procesu shvatanja da su se stvari značajno preokrenule. Razgovor je bio o ljubavi i podršci i brizi i nastavku borbe. Želela je da nastavi da se leči i bori, iako se njeno fizičko stanje pogoršalo. Tako smo i uradili - istakao je ovaj onkolog, dodavši da je Šenon imala ograničene opcije, ali da ipak nije želela da odustane.