19.07.2024.

10:40

Foto: profimedia

Zabava

(FOTO) Imala je najveće grudi na svetskoj sceni i bila miljenica Srba: Samanta Foks posetila našu zemlju, a sada je pokazala obline u šestoj deceniji

Britanska pop zvezda i fotomodel Samanta Foks sa samo 16 godina pozirala je u toplesu za tabloid "The Sun", posle čega je preko noći, postala svetska zvezda.

Privatni život ove fatalne plavuše raskošnih oblina, koja je osvajala Evropu i svet, a koja je, uz princezu Dajanu i političarku Margaret Tačer, tokom osamdesetih bila najfotografisanija žena u Velikoj Britaniji, nije bio nimalo sladak. 

Pevačica je u svojoj autobiografiji "Forever" otkrila da šokantne detalje iz mladosti.

Samanta je, između ostalog, napisala kako je njen otac Džon Patrik Foks bio alkoholičar i kokainski zavisnik, koji ju je, jednom prilikom brutalno pretukao.

Informer

 

Pre 17 godina Samanta Foks bila gošća i jedne muzičke manifestacije u Čačku i tada je oduševila sve prisutne kad aje otpevala svoj veliki hit "Touch me".

Tada je domaćim medijima rekla da nije očekivala "baš toliko" interesovanje javnosti, ali da joj prija sevanje bliceva, iako "mnogi ne vole paparace".

Samanta je 2003. godine javno istupila i priznala da je lezbijka. 

Dugo je bila u vezi sa svojom menadžerkom Majrom Straton sve dok ona, nažalost, nije preminula od raka 2015. godine.

Nakon četiri godine, sreću je pronašla sa sadašnjom suprugom Lindom sa kojom se venčala 2022. godine.

Samanta je aktivna na društvenim mrežama, a kkao izgleda u 58. godini pogledajte na fotografiji na kraju teksta:

Informer