Autor: S. Kostić

19.07.2024.

14:37

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/sofiavergara

Zabava

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Sofija Vergara pokazala telo izrešetano mecima: Svet u šoku, sva je krvava!

Američka glumica, kolumbijskog porekla, ovekovečila je čuvenu "kraljicu kokaina", Grizeldu Blanko u netfliksovoj seriji "Grizelda". 

Za tu rolu nominovana je za nagradu Emi i tako ušla u istoriju jer je prva glumica latinoameričkog porekla koja je nominovana za prestižnu televizijsku nagradu u kategoriji glavne glumice.

"Vau! Grizelda je bila moja prva dramska uloga ikada, i trebalo nam je 15 godina da je "oživimo". Neizmerno sam zahvalna svima koji su bili deo ove serije. Nikada ne bih mogla da ovo ostvarim bez mog reditelja Andresa Baiza, mog kolege Alberta Guere, Erika Njumana i celog kreativnog tima. Nikada nisam sanjala da ću posle serije "Modern Family" biti deo nečega tako posebnog kao što je "Grizelda", napisala je glumica na svom Instagram nalogu i zahvalila se na nominaciji.

Informer

 

Među fotografijama koje je objavila sa snimanja pomenute serije nalazi se i ona na kojoj se vidi njen stomak "izrešetan" mecima i oblivljen krvlju.

Naravno, u pitanju je šminka koju su joj profesionalni šminkeri naneli kako bi izgledalo da je ranjena.

Iako je u pitanju scenska šminka mnogi njeni pratioci su se zgrozili i napisali da im se smučilo dok su gledali fotografiju.

Necenzurisanu fotografiju glumice možete pogledati OVDE.