20.07.2024.

09:47

Foto: video printscreen

Zabava

"Ko ih je*e"! Zvezda serije "Beverli Hils" se emotivnom porukom oprostila od preminule glumice Šenon Doerti

Američka glumica Tori Speling, koja je igrala Donu u "Beverli Hilsu", nakon prvobitne objave na Instagramu, kada je samo podelila zajedničku fotografiju sa Doerti, ponovo se oglasila, ovog puta sa dužom emotivnom porukom.

Ona je objavila nekoliko zajedničkih fotografija i osvrnula se na njihovo dugogodišnje prijateljstvo puno uspona i padova.

"Ko ih je*e..."  komentarisala bi Šenon kada bih joj rekla koliki sam pritisak osetila da na društvenim mrežama uspem da sažmem svih 36 godina poznanstva i tugu koju osećam zbog plamena koji se prerano ugasio" - počela je Speling svoje otvoreno pismo.

Informer

Tori Speling

Kako je otkrila, Šenon je upoznala kad je imala 15 godina.

"Bila sam šefova ćerka bez svog glasa, a ona je bila zvezda jakog glasa. Uzela me je pod svoje. Podarila mi je veru da i ja imam glas i da vredim. Postale smo najbolje prijateljice. Bile smo prave uzdanice jedna drugoj, međusobna podrška u lošim vezama, cimerke i ponekad saputnice, ali i puno više od toga. Uvek se zauzimala za mene. Uvek mi je čuvala leđa. Uvek je verovala u mene, čak i kad ja nisam verovala u sebe", napisala je Tori i otkrila zbog čega su se jedno vreme udaljile jedan od druge:

Informer

Šenon Doerti

"Bile smo mlade. Dopustile smo spoljašnim i i unutrašnjim uticajima da naruše naše prijateljstvo. A u svetu u kojem često nemamo priliku da se pomirimo sa prijateljima iz detinjstva, koji su nas formirali u osobe u koje smo izrasli, mi smo tu priliku dobile. Tako sam zahvalna što smo Šenon i ja kao odrasle uspele da postanemo prijateljice i setimo se zašto smo, zapravo, volele jedna drugu. I što smo ponovo mogle da se smejemo kao pre. Niko nije znao tako da me nasmeje".

"Bila je buntovnica kada većini žena nije bilo prijatno da se osećaju snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je otelotvorenje seksepila, snage, empatije, a sve to sa dozom otkačenog humora. Šen, nastaviću da nosim tvoju baklju i ostaću buntovna zbog tebe. Volim te celim svojim srcem i zauvek", zaključila je glumica i dobila više od 260.000 lajkova.