Autor: S. Kostić

20.07.2024.

11:18

Foto: Shutterstock

Zabava

Bizarne navike holivudskih zvezda: Kameron Dijaz je opsednuta čišćenjem, a evo zbog čega se Džejk Džilenhol ne kupa!

Bez obzira na njihovu slavu i moć mnogi od njih su javno priznali da imaju čudne navike kojih se slepo drže.

Kameron Dijaz je opsednuta čišćenjem i već godinama ne dodiruje kvake rukama. Uvek koristi laktove kako bi otvorila vrata jer se plaši bakterija.

Pamela Anderson ima eizoptrofobiju, strah od ogledala i reflektujućih površina. Štaviše, ona ne voli da gleda sebe na televiziji.

Informer

Pamela Anderson

Džesika Simpson pere zube samo tri puta nedeljno. Uprkos svom biserno belom holivudskom osmehu, Džesika je otkrila da ne pere zube redovno. Ona kaže da koristi tečnost za ispiranje i konac svakodnevno, a četkicu tri puta nedeljno.

Ketrin Zita-Džouns je opsednuta svojim osmehom i izbeljivanjem zuba. Redovno koristi piling od jagoda i sode bikarbone, kako bi njeni zubi bili blistavo beli.

Informer

Ketrin Zita Džouns

Džejk Džilenhol je u jednom intervjuu rekao da se ne kupa svakoga dana jer smatra da naša tela treba da sama obavljaju proces čišćenja i regeneracije.

Informer

Sandra Bulok

Sandra Bulok koristi kremu za hemoroide u području oko očiju kako ne bi dobila bore i smatra da joj to pomaže. Stručnjaci su opovrgli njene tvrdnje, i rekli da ovakva krema može da ima nus pojave na osetljivom području kože.