20.07.2024.

12:47

Foto: Instagram

Zabava

Bizarna smrt poznatog pevača! Umro od strujnog udara nakon što ga je zagrlio obožavatelj u mokroj majici

Njemu je tokom nastupa prišao obožvatelj koji ga je zagrlio, a kombinacija njegove mokre odeće i kabla dovela je do strujnog udara koji je bio smrtonosan.

Policija još uvek istražuje ovu tragediju, a detalji o tome zašto je obožavalac bio u mokroj odeći zasad nisu poznati.

Hotel u kom je koncert održan izrazio je podršku Ajresovoj porodici i najavio saradnju s nadležnim službama kako bi se razjasnilo šta se tačno dogodilo.

Podrška smo njegovoj porodici i preduzimamo sve potrebne mere. Sarađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja - navodi se u saopštenju, nakon čega se za medije oglasila i porodica pokojnog pevača:

Kontaktiramo ljude koji su bili s njim u tom trenutku kako bismo otkrili šta se sve dogodilo. Sve informacije ćemo navesti u saopštenju koje ćemo poslati novinarima.

Ajres je bio pevač i arhitekta. Iza njega je ostala supruga Mariana sa kojom je bio u braku tek 11 meseci. Ona se putem instagrama svima zahvalila na podršci u ovim teškim trenucima.

"Želela bih vam zahvalim za svaku poruku ljubavi i utehe, za svaku molitvu u ovom teškom vremenu kroz koje prolazimo. Nisam još uspela da pročitam sve poruke, ali odgovoriću na svaku. Hvala vam", poručila je ona putem Instagrama.