23.07.2024.

09:09

Foto: EPA/Reuters

Zabava

Ludilo! Dženifer Lopez donirala milione dolara pomoći Palestincima pa je brutalno izvređali: Pop zvezdu napali jer pomaže ljudima zahvaćenim ratom

Njena donacija ima za cilj da odgovori na hitne potrebe onih koji su pogođeni tekućim sukobima i teškoćama u regionu.

Lopezova je usmerila novčana sredstva organizacijama na terenu koje pružaju prvu pomoć svima kojima su pogođeni ratom u pojasu Gaze koju besomučno bombarduje Izraelska vojska. Donacija će pomoći u snabdevanju obrocima porodicama i pojedincima koji se suočavaju sa nestašicom hrane, ali i medicinskim ustanovama koje se bore da obezbede adekvatnu zdravstvenu negu zbog ograničenih resursa.

Dženifer je izrazila svoju posvećenost i podršku globalnim humanitarnim naporima.

Informer

 

- Situacija u Palestini me je duboko dirnula i osećala sam se prinuđenom da učinim sve što mogu da pomognem onima kojima je pomoć preko potrebna. Pružanje hrane i medicinske pomoći je od suštinskog značaja i nadam se da će ovaj doprinos napraviti značajnu razliku - rekla je američka pevačica i glumica, a prenose svetski mediji.

Međutim, mnogi na ovaj njen gest ne gledaju kao njen gest dobrote i ljudskosti koji bi svi trebalo da slede već su osuli drvlje i kamnje po njoj.

Informer

 

Kako se vest proširila društvenim mrežama, mnogi ljudi, mahom Amerikanci koji podržavaju Izraelsko bombardovanje Palestine, osudili su pevačicu.

"Taj novac će otići teroristima Hamasa, a ne ugroženom stanovništvu", "Zašto taj novac nije poklonila Amerikancima?!", "Mislim da to nij elegitimno što radi", "Ne volim je, a sada još manje kada sam čula za ovu njenu donaciju", samo su neki od komentara ljudi sa društvene mreže Iks.