23.07.2024.

09:36

Foto: Foto: Printscreen Instagram/thommyschiavo

Zabava

Tragedija! Poznati glumac pao sa balkona pa preminuo

Tomi je pio sa prijateljima, zbog čega je izgubio ravnotežu i pao, saopštila je policija, a prenosi Mirror.

Kako dalje prenose, ležao je na podu balkona, a nekoliko minuta kasnije, ustao je, ali je izgubio ravnotežu i prevrnuo se preko.

Sve se odigralo u subotu, 20. jula, u njegovom stanu na drugom spratu, u Kijabi u Brazilu.

Njegov otac, Horacio Ramos, rekao je da je njegov sin tek nedavno završio snimanje nove TV serije kada su njegovi prijatelji kontaktirali njegovog zeta da saopšte tragične vesti.

On je za TV Fronteira rekao:

To je bolan trenutak, toliko boli da nema načina da se to objasni. Razgovarali smo svaki dan, svaki dan je bilo "dobro jutro, dobar dan", zvao bi me za bilo šta, zvao bi... On je bio tako draga osoba, bio je fantastična osoba, koju su svi voleli. Ljudi u Globu su tamo svi u šoku. On je veoma voljena osoba u Globu. Otišao je tamo i osvojio ljude, svojim jednostavnim, skromnim načinom. Svi ga vole - rekao je njegov otac za medije.

Nakon što je objavljena vest o Tomijevoj smrti, prijatelji i fanovi otišli ​​su na njegovu stranicu na društvenim mrežama da mu odaju počast. Jedna osoba je objavila: "Počivaj u miru, prijatelju! Našla sam te tih dana, bila sam srećna, sa prilično kul planovima... Bog te uhvatio!!" Drugi je objavio: "Počivaj u miru, mali prijatelju. Neka Bog uteši srca svih."