27.07.2024.

09:41

Foto: Tanjug

Zabava

"Ovo je nečuveno i skandalozno, zašto ste je dovodili u Pariz?!" Lejdi Gaga nastupila na otvaranju Igara, pa osuli paljbu po njoj!

Pojavila se u elegantnoj crnoj haljini sa dugačkim šlepom, a onda je usledio spektakl.

Plesači su pevačicu maltene "skinuli na sceni", a ona je ostala u korsetu i uskom šortsu. Energičan nastup u vidu kabarea publika koja je stajala pored reke Sene je oduševljeno pozdravila.

Lejdi Gaga pevala je pesmu Edit Pjaf "La Vie En Rose", što je već učinila u filmu "Zvezda je rođena" 2018. godine. Osim nje, otpevala je i numeru ''Mon truc en plumes'' kultnog francuskog umetnika Zizija Žanmera.

Informer

 

Zanimljivo je to da nastup nije bio uživo već je snimljen unapred. Gaga je tog dana nekoliko sati pre početka ceremonije otvaranja Olimpijskih igara snimila svoj performans, koji je naknadno emitovan u programu tokom svečane ceremonije.

Jedan od razloga zbog čega su se organizatori odlučili na taj potez je kiša koja je padala u Parizu tokom cele ceremonije otvaranja. S obzirom na to da ja Gaga nosila raskošne kostime prepune perja, nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju pa su ceo nastup snimili unapred.

Ovo je naišlo na osudu mnogih njenih obožavalaca koji su na društvenoj mreži Iks delili slike sa njenog nastupa uz komentare negodovanja.

"Ako su svi mogli da pevaju i defiluju po kiši mogla je i ona", "Ovo je nečuveno i skandalozno", "Pa što su je onda dovodili u Pariz? Mogla je taj nastup da snimi i u Los Anđelesu", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.