01.08.2024.

14:13

Foto: Reuters

Zabava

"Grcaj svinjo!" Makedonac odgovorio šiptarskoj pevačici zbog prisvajanja teritorija pa postao hit na Internetu: "Prvo nas napada, a sada glumi žrtvu"

Američka pevačica albanskog porekla napisala je na Instagramu da Preševska dolina, Kosovo i Metohija, Crna Gora i Severna Makedonija pripadaju Albaniji.

"Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševska dolina, za mene je sve to Albanija", napisala je pevačica i time aludirala na pojam i stvaranje takozvane "velike Albanije".

Međutim, kada je videla kakvu buru u javnosi je izazvala svojim skandaloznim pisanjem pokušala je da se opere sledećim rečima:

Informer

 

"Kada pomislim na Albance, državne granice su mi malo važne. Razmišljam o našem lepom jeziku, našoj tradiciji, našoj muzici i plesovima, i mnogo više zajedničkih elemenata koji nisu ograničeni granicama. Mnogo sam zaljubljena u svoje korene, ponosna što sam Albanka i na svakog Albanca koji još uvek živi na ovim prostorima, kao i na hiljade u onih koji žive u Americi, Evropi i širom sveta. Sve vas volim", napisala je Bibi na Instagramu.

Ova patetika nije prošla kod ljudi, naročito kod jednog Makedonca koji joj je odgovrio u svom stilu i postao hit na društvenoj mreži Iks.

"To je to. Prvo te napada, a posle glumi žrtvu. Grcaj svinjo!", napisao je jedan korisnik pomenute društvene mreže i zasmejao na hiljade drugih.

Informer

Nakon toga , mnogi su počeli da ripostuju njegov status: "Grcaj svinjo je moja nova omiljena uvreda. Živeli Makedonci!", "Slatko sam se ismejao na ovu reč `grcaj`", "E što Makedonci mogu da te nasmeju, niko ne može", samo su neki od komentara.