06.08.2024.

10:47

Foto: Reuters

Zabava

Šeron Stoun objavila sliku Novaka Đokovića pa izazvala lavinu komentara! Zvezda "Niskih strasti" imala samo jedno da poruči najboljem sportisti svih vremena (FOTO)

Holivudska zvezda koja je popularnost stekla devedesetih godina ulogom Ketrin Tramel u erotskom trileru "Niske strasti" sve vreme je zdušno navijala za našeg najboljeg sportistu svih vremen i nije krila simpatije prema njemu.

Skakala je, pravila grimase, radovala se i nervirlaa kada bi Novak pogrešio neki poen, ali na kraju je izašla zadovoljna sa meča jer je pobedio njen favorit.

Glumica je sve vreme fotografisala Novaka i na Instagramu objavljivala storije na kojima je hvalila srpskog asa. "Neka vrsta čuda", napisala je na jednom storiju Šeron uz sliku Đokovića sa terena.

Informer

 

Na kraju meča, kada je Novak osvojio poslednji poen i dobio duel protiv Alkaraza, atraktivna glumica je fotografisala Novaka kako trči u zagrljaj svoje ćerke Tare sa kojom je proslavio pobedu.

Informer

 

Stounovoj je ovo bilo veoma dirljivo pa je taj emotivni trenutak podelila na Instagramu i poručila Novaku: "Ovo je tvoj životni meč".

Ispod fotografije dobila je brojne komentare, a među njima i od naših poznatih ličnosti poput Jelene Gavrilović, Ivane Peters, Lene Kovačević, Danice Maksimović, Milene Vasić i mnogih drugih.