07.08.2024.

10:04

Foto: Youtube printscreen

Zabava

(FOTO) Žene su ludele za njim, a sada ga se groze! Svetska pevačka zvezda izjašnjava se kao nebinarna osoba, a od zavodnika ostala samo bleda kopija

Britanski pevač je tokom protekle decenije bio upleten u brojne kontroverze naročito zbog svog ponašanja i oblačenja koji mnogi smatraju skandaloznim.

Javnost je pratila kako Sem Smit pred očima javnosti sazreva, otkriva svoju seksualnost i rodni identitet, te se Sem sada izjašnjava kao nebinarna osoba. 

Na početku karijere važio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu za kojim su ludele mnoge devojke, a sada ga se groze jer svojim šokantim pojavljivanjem u javnosti odbija ljude od sebe.

Informer

 

Nije samo stvar njegovog objačenja, već i to što svoju seksualnost previše vulgarizuje, a izvodi i specifične nastupe zbog kojih ga mnogi smatraju satanistom.

Sem se sada u javnosti pojavljuje u ženskoj odeći, štiklama, našminkanog lica, ali i dalje nosi kraću bradu koja je sve vreme njegov zaštitni znak. Fanovi često kritikuju njegov izgled jer se poslednjih godina dosta ugojio i od nekada zgodnog momka nije ostalo ništa.

U galeriji na kraju teksta pogledajte neke od Semovih eksentričnih modnih kombinacija: