07.08.2024.

13:53

Foto: YouTube printscreen

Zabava

Hoakin Finiks opčinjen ulogom monstruoznog Džokera: "Mogao bi da završi u svemiru"

Nastavak "Džokera" iz 2019. trebalo bi da bude objavljen 2. oktobra na Venecijanskom festivalu.

Finiks se vraća ulozi Artura Fleka Džokera, a Lejdi Gaga preuzima ulogu Harlin Kvinzel, zvane Harli Kvin, Džokerove drugarice i ljubavnice.

Radnja filma bazira se na susretu Artura Fleka i Harli Kvin u bolnici. Kada oboje napuste mentalnu ustanovu i kreću u neobičnu romantičnu avanturu.

Informer

 

Od kako je objavljena vest o snimanju nastavka filma, kreatori se trude da što više toga zadrže u tajnosti.

"Džoker: Ludilo u dvoje" neuobičajeno se razlikuje od svog prethodnika po tome što je mjuzikl, ali u nedavnom intervjuu za Empire, Finiks je sugerisao da je u jednoj fazi mogao da napravi još iznenađujući žanrovski zaokret.

Informer

 

- Bio sam radoznao da što dublje istražim Džokera. Deluje mi kao lik koji bi se snašao u svakoj situaciji i bio sam radoznao kako bi to igledalo. Napravio sam postere za "Rozmarinu bebu" i "Kuma", i stavio Džokera na njih, pa sam ih dao reditelju - objasnio je Finiks i dodao:

Informer

 

- Šalili smo se na stu i govorili: "Šta ako Džoker bude u svemiru?" Bio sam fasciniran time gde će završiti - dodao je on.

Film "Joker: Ludilo u dvoje" je opisan kao "džuboks mjuzikl", a Finiks, koji je dobio Oskara za prvi film, nedavno je rekao da je Lejdi Gaga bila toliko impresionirana kada ga je prvi put čula kako peva da je ispljunula kafu.