09.08.2024.

14:12

Foto: EPA

Zabava

Uhapšena poznata starleta! Pobegla u Tursku na operaciju lica, policija joj napravila sačekušu na aerodromu (FOTO)

Ona je nedavno proglasila svoj drugi bankrot zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti. Zbog toga je trebalo i da se pojavi nedavno na suđenju, ali nije, zbog čega je policija raspisala nalog za njeno hapšenje. Starleta je uprkos tome otišla na put u Tursku gde je podvrgnuta estetskoj operaciji lica. Međutim, večeras je uhapšena.

Kako je saopštila policija, Prajs je zadržana u pritvoru u jednoj od policijskih stanica na zapadu Londona, gde će ostati do danas, 9. avgusta, kada bi trebalo da se pojavi pred sudom.

Ovaj incident je usledio nakon što je Prajs izostala sa ročišta 30. jula, što je navelo sudiju Ketrin Barton da izda nalog za njeno hapšenje.

Informer

 

"Uhapšena je žena na aerodromu Hitrou u četvrtak, 8. avgusta u 19:45 časova, jer se nije pojavila na sudu. Određen joj je pritvor u policijskoj stanici u zapadnom Londonu kako bi se sutra, u petak, 9. avgusta pojavila pred Kraljevskim sudom pravde", stoji u saopštenju londonske policije.

Starleta je inače još ranije otkrila da ima plan za bankrot i kako da se izvuče iz svega ukoliko do toga dođe.

"Ne plaši me bankrot kao ranije jer vidim izlaz. Ako mi uzmu materijalne stvari, znam da mogu da ih vratim. Postaću eskort dama ako treba, ne kako bih spavala sa muškarcima, nego samo zbog društva,bila bih uz njih. Mislim da bih bila dobra u tome", rekla je u svojoj knjizi "Ovo sam ja".