10.08.2024.

11:57

Foto: Reuters

Zabava

Poznati glumac trebalo da igra u gej filmu pa odustao! Ostavio celu ekipu na cedilu: "Uplašio se"!

Glumac se priključio produkciji ovog filma prošle godine. Trebalo bi da bude "detektivska ljubavna priča" u Los Anđelesu 1930-ih, sa Todom Hejnsom kao rediteljem. Deni Ramirez trebalo je da glumi ljubavnog partnera liku Hoakina Finiksa.

Međutim, sada je sve neizvesno usled tvrdnji da je glavna zvezda napustila projekat, i to u najgorem mogućem trenutku, navodno nekoliko dana pred snimanje. Izvor blizak produkciji filma je za magazin Varajeti rekao da se Hoakin "uplašio" da glumi u ovom filmu uprkos tome što je razvijao scenario sa piscem Džonom Rejmondom.

Prema pisanju medija, projekat je zavisio od Hoakinovog kastinga, a njegov lik ne može da se "preoblikuje". Glumci i ekipa su navodno sada bez posla.

Informer

Hoakin Finiks

Tod je najavio svoje planove na Kanskom filmskom festivalu prošle godine. Tada je objasnio da je razvio scenario sa Hoakinom nakon što mu je oskarovac rekao "neke misli i ideje".

- U osnovi smo sa njim pisali scenario. Nadamo se da ćemo ga snimati početkom sledeće godine. U suštini, to je bio samo ovaj divan, organski način da se kreira scenario. A Hoakin ga je gurao na opasniju teritoriju, seksualno - rekao je on svojevremeno.