Autor: Informer.rs

20.08.2024.

13:00

Foto: profimedia/Shutterstock

Zabava

Ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli se zvanično odrekla oca! Krišom unajmila advokata i napravila haos!

Šajlo, koja je angažovala i platila sopstvenog advokata da bi na svoj 18. rođendan u maju izbacila prezime Pit, podnela je zahtev za promen iz Šajlo Nuvel Džoli-Pit u Šajlo Nuvel Džoli.

Prema izveštaju TMZ-a, nije bilo formalnog ročišta, a sud je odobrio promenu imena u ponedeljak. Prošlog meseca Šajlo je dala oglas u novinama, što je standardna procedura pre nego što sud odobri promenu imena. U oglasu je navedeno da svako ko ima prigovor na promenu imena treba da se pojavi na sudu.

Izvor blizak situaciji rekao je za Daily mail da je Šajlo sama platila advokata, tako da Anđelina Džoli nije znala za to i nije mogla da komentariše. 

Naime, rekli su da je Bred jako uznemiren što je Šajlo izbacila prezime, budući da je bio jako vezan za nju. 

Informer

Shutterstock/EPA/printscreen

Otkriveno je da su odnosi između Breda Pita i Anđeline Džoli i dalje zategnuti, a dugogodišnja bitka za starateljstvo nad njihovih šestoro dece samo je dodatno zakomplikovala situaciju. Iako je Pit 2021. dobio 50-50 starateljstvo, odluka je kasnije poništena na žalbu.

Deca su se ujedinila protiv Breda, a u postu na Instagramu iz 2016. godine njihov sin Paks je naveo da četvoro mlađe dece "drhti od straha" u prisustvu svog oca.

Informer

 

Anđelina je 2022. godine optužila Breda za fizički napad tokom leta za Kaliforniju 2016. godine, tvrdeći da je bio pod uticajem alkohola i da ju je zgrabio za glavu, gurnuo i polio pivom. Izvori bliski Pitu negiraju da je ikada udario decu, iako priznaju da je pio.

Razvod između Pita i Džoli, koji traje već osam godina, još nije okončan jer nijedna strana ne želi da popusti. Oba roditelja tvrde da brinu o deci ali nesuglasice su toliko eskalirale da je razvod postao iscrpljujući za celu porodicu.