21.08.2024.

10:33

Foto: Reuters

Zabava

"Haljina sa kragnom kao kecelja iz Titovog doba"! Meg Rajan stigla u Sarajevo pa je brutalno isprozivali: "Grozno šta su operacije napravile od nje" (FOTO)

Holivudskoj glumici sinoć je uručeno Počasno Srce Sarajeva.

- Hvala vam mnogo. Tako sam srećna što sam ovde. Hvala Sarajevo Film Festivalu i svima vama što ste ovde, hvala za vaša srca. Drago mi je što sam ovde i što vam mogu, licem u lice, zahvaliti za ovo što radite godinama - rekla je Rajanova.

Holivudska zvezda poznata po svojoj svestranosti i prirodnom šarmu u svakoj ulozi koju igra, predstavila je posebnu projekciju svoje hit romantične komedije iz 1998. godine "Stigla vam je pošta", na istom mestu gde je ovaj film prikazan pre 25 godina, na 5. Sarajevo Film Festivalu (1999.).

Pre ceremonije dodele nagrade, Meg je prošetala crvenim tepihom.

Informer

 

Glumica je nosila sviu haljinu sa kragnom i bil aje zakopčana do grla. Na glavi je nosila crne naočare za sunce, a na nogama crne cipele.

Ovaj njen stajling naišao je na oštre kritike mnogih ljudi koji su slavnoj glumici na društvenim mrežama uputili negativne komentare na račun haljine, ali i cipela. Pre svega jer smatraju da je morala da se obuče mnogo elegantnije i svečanije za takvu priliku.

Informer

 

Mnogi su joj zamerili što je preterala sa plastičnim operacijama jer je devedesetih važila za jednu od najlepših žena na svetu koje neguju prirodan izgled.

"Došla Meg Rajan u sivoj haljini sa kragnom, isto kao moja kecelja iz Titovog doba. Dole obula cokule od tri kilograma, katastrofa", "Meg Rajan izgleda kao da je neposredno pre izlaska na crveni tepih skuvala makarone i zaključala decu u špajz", "Gledam Meg koja je bila prava slatkica, a sada su plastične operacije od nje napravile grozotu", samo su neki od komentara upućeni holivudskoj zvezdi.