22.08.2024.

11:01

Foto: Shutterstock

Zabava

Objavljeni papiri za razvod braka Dženifer Lopez i Bena Afleka: Evo šta piše u dokumentaciji razvoda "teškog" 640 miliona dolara!

Zahtev je podnet u utorak Višem sudu okruga Los Anđelesa, navodi se u sudskim dokumentima koji su sada dostupni svima.

U dokumentu se navodi da su obe strane dužne da podele finansijske informacije, uključujući trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

Dženifer Lopez podnela zahtev za razvod braka bez advokata i to na dan njihove druge godišnjice, 20. avgusta.

Informer

 

Mediji napominju da je reč o razvodu teškom 640 miliona dolara, koliko je procenjena njihova zajednička imovina. Međutim, nije jasno da li je baš sav novac predmet podele.

Poznato je da par nije imao predbračni ugovor, zbog čega je sva sva zarada koju su ostvarili tokom dve godine braka klasifikovana kao "zajednička imovina".

Jedna od glavnih stvari o kojoj će par morati da se dogovori jeste kuća od 60,85 miliona dolara u Beverli Hilsu, Kalifornija, koju su kupili prošle godine. Bivši par je u junu oglasio kuću koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila za na prodaju po ceni 65 miliona dolara, a onda je ponovo stavio na tržište nakon nedavnih renovacija za 68 miliona dolara.

Informer

 

Vila se prostire na 3.500 kvadratnih metara, a zakon o porezu na imovinu mogao bi da utiče na povećanu cenu, jer Kalifornija oporezuje kuće koje se prodaju za najmanje 10 miliona dolara sa 5,5 procenata, izvestio je TMZ prošlog meseca.

Aflek se iselio iz kuće u Beverli Hilsu i od tada je kupio vilu u mestu Pacific Palisades za 20,5 miliona dolara.

Informer

 

Ovo je bio Lopezov četvrti brak, a Benov drugi, i u svakom su imali predbračni ugovor, ali i u ovom. Očigledno su mislili da je ovaj put bio onaj za ceo život.

Ipak, prema dokumentima, Dženifer se odrekla izdržavanja supružnika i traži od sudije da Benu uskrati takvu podršku.