28.08.2024.

13:43

Foto: profimedia

Zabava

(FOTO) "Sama kost i koža"! Anđelina Džoli stigla na Filmski festival u Veneciji pa šokirala sve svojim izgledom: Glumica nikad mršavija

Anđelina je na aerodrom stigla u bež kaputu ispod kojeg je imala belu bluzu i crnu dugu suknju. Na očima je imala naočare.

Fotografije njenog dolaska na najstariji filmski festival na svetu obišle su svet i vrlo brzo su postale viralne na društvenim mrežama.

Mnogi su primetili njene ruke koje su mršavije nego ikada.

"Žena je sama kost i koža, baš tužno", "Borila se sa opakom bolešću, nije ni čudo što tako izgleda, treba joj odati priznanje za borbu i hraborst", "Pokazuje da se i posle teške bolesti može normalno živeti i raditi", glase neki od komentara na društvenim mrežama ispod fotografija slavne glumice.

Informer

 

Američki mediji su 2013. godine objavili da je Anđelina podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji. Taj zahvat objašnjava uklanjanje jedne ili obe dojke, potpuno ili delimično, kako bi se smanjio rizik od raka.

Dve godine kasnije,odlučila je da ukloni i jajovod i jajnike, a nikada se nije stidela da o svojim životnim odlukama govori javno.