29.08.2024.

12:31

Foto: Reuters

Zabava

Anđelina Džoli napravila skandal pred dolazak u Veneciju! Postavila ultimatum organizatorima: "Sretnem li se sa Bredom, ne dolazim!"

Na istom festivalu pojaviće se i njen bivši suprug Bred Pit koji će predstaviti svoj novi film "Vuk" u kojem glumi zajedno sa Džordžom Klunijem.

Kada je holivudska saznala za to, odmah je kontaktirala organizatore i napravila im je pravi haos.

- Anđelina i Bred nisu u dobrim odnosima već godinama. Glumica je zbog toga odmah pozvala organizatore kako bi im rekla da učine sve što je u njihovoj moći da njihove filmove stave u različitim danima i da se nikako ne dogodi situacija u kojoj bi se njih dvoje sreli. Ukoliko joj ne ispune želju, neće doći - ispričao je izvor blizak glumici za američke medije.

Informer

 

Ovim povodom odmah se oglasio umetnički direktor festivala Alberto Barbera.

- Anđelina Džoli će biti na Filmskom festivalu u Veneciji prvog dana, u četvrtak 29. avgusta, a odmah nakon toga će otići s rediteljem filma "Maria", Pablom Larainom, na Telluride Film Festival u Koloradu. A Bred Pit će stići u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se putevi ukrste... - rekao je Barbera i na taj način stavio do znanja da je glumičina želja uslišena.