30.08.2024.

12:13

Foto: Foto: Printscreen

Zabava

Prva fotografija bivšeg Džejmsa Bonda u ulozi homoseksualca: Danijel Krejg u najšokantnijem filmu ove godine

Jedan od njih je i ostvarenje "Kvir" ("Queer") Luke Gvadanjina u kome glavnu ulogu tumači Danijel Krejg

Ovaj film je verovatno jedan od najšokantnijih naslova ovogodišnje Mostre, s obzirom na to da ćemo čuvenog Bonda gledati u ulozi starijeg gej muškarca koji se upušta u ljubavnu vezu sa mnogo mlađim čovekom od sebe.

Informer

 

Upravo je objavljena i prva fotografija iz filma, a premijera je zakazana za 3. septembar. "Kvir" je inače u takmičarskoj konkurenciji i adaptacija je istoimenog romana Vilijama Barouza.

Informer

Danijel Krejg kao gej u filmu "Kvir"

Radnja je smeštena u 1950. godinu, i prati Vilijama Lija (Krejg), američkog iseljenika u Meksiko Sitiju u svojim ranim pedesetim godinama, koji dane provodi potpuno sam. Li luta po gradskim klubovima i barovima u koje dolaze američki studenti, otpušteni vojnici i drugi likovi sa margine društva. On se ludo zaljubljuje u otpuštenog marinca po imenu Alerton, narkomana, koji je ravnodušan prema njegovoj naklonosti, ali na kraju popušta samo toliko da bi Lijeve seksualne fantazije, postale njegova čista opsesija. Na kraju odlaze u Južnu Ameriku u potrazi za drogom "jage", za koju je Li ubeđen da će mu pomoći da postane vidovit.