12.09.2024.

12:03

Foto: Tanjug/profimedia

Zabava

Pevačice simulirale lezbijski seks na sceni! Zgrozile milione gledalaca, o njihovom činu bruji ceo svet: "Očajno, karijera joj je gotova" (VIDEO)

Ova hitmejkerka je nagrađena počasnom nagradom "Video Vanguard", pa je na sceni izvela neke od svojih najvećih hitova, a debitovala je i sa svojim novim singlom, duetom sa reperkom Dojči "I'm His, He's Mine", koji će biti objavljen u petak. Međutim, njen nastup povodom ove pesme izazvao je bes mnogih gledalaca.

Obožavaoci su objavili brojne negativne komentare na snimak nastupa objavljenog na MTV-jevom Instagram nalogu na kojem su Kejti i reperka simulirale seksualni čin dve žene.

Informer

 

Njih dve su bile okupane mešavinom ružičaste, ljubičaste i plave svetlosti - koje se obično naziva "biseksualno osvetljenje" - dok je Kejti pevala "Ja sam njegova kraljica, ja sam njegova nakaza / Ja sam uvek žena koju on želi i treba".

Fokus kamere je sve vreme bio na intimnim delovima tela pevačica koje su se prevrtale tako da su obe sedele na sceni raširenih nogu, a zatim su krenule napred sa preklopljenim nogama kao da simuliraju makaze.

Kejti i Dojči su se skroz opustile i bile u ekstazi tokom simuliranja lezbejskog seksualnog čina, pa su se tapšale po međunožju dok su obe pevale stih "on je moj". Nakon toga, reperka joj je izvila leđa i zabacila joj glavu unazad, a onda simulirala poljubac sa Kejti.

Tada se fokus kamere prebacio na Kejtinog verenika Orlanda Bluma u ​​publici kako bi uhvatio njegov stidljivi osmeh tokom poljupca dve pevačice, prenosi Kurir.

Ovaj nastup izazvao je lavinu negativnih kometara gledalaca: "Mrzim u šta se ovaj svet pretvorio", "Očajna. Karijera joj je gotova", "Ovo je iskreno tako razočaravajuće", "Šta ja ovo gledam".