12.09.2024.

15:07

Foto: Printscreen/Youtube

Zabava

Sećate se Rosalinde? Udala se za 22 godine starijeg milionera, kidnapovali su joj sestre, pobedila tešku bolest! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Siromašnu prodavačicu cveća tumačila je meksička glumica i pevačica Talija.

Talija, koja se proslavila u seriji Rosalinda, jedna je od najuspešnijih i najuticajnijih meksičkih pevačica. Kraljica latino popa, kako je zovu strani mediji, prodala je oko 25 miliona nosača zvuka širom sveta, zbog čega je jedna od najprodovanijih muzičkih umetnica svih vremena.

Pored "Rosalinde", slavu su joj donele i serije "Marimar" i "Marija iz predgrađa".

Informer

 

Talija je od 2000. u braku sa 22 godine starijim milionerom Tomijem Motolom, bivšim mužem Maraje Keri.

Tomi Motola (76) je nekadašnji vlasnik kompanije "Sony", a par je u braku dobio dvoje dece, ćerku Sabrinu i sina Metjua.

Čuvena Rosalinda za sebe kaže da je veoma zabavna, ali predana i brižna majka, racionalna u granicama koje mora da postavi radi sigurnosti svojih mališana.

Informer

 

Posle prvog porođaja obolela je od lajmske bolesti o čemu je otvoreno govorila.

"Znojila bih se kao nikad ranije, sve me je bolelo, kosa je počela da mi opada", ispričala je svojevremeno glumica. Srećom, uspela je da se oporavi i vrati se uobičajenim aktivnostima.

Tokom trudnoće napisala je dve knjige - jednu o svom životu i o tome kako prepreke pretvoriti u prilike da se popraviš kao ličnost i drugu posvećenu majkama i deci.

Informer

 

Veliki šok doživela je 2002, kada su njene sestre Laura i Ernestina kidnapovane. Prva je oslobođena 18 dana nakon otmice, dok je druga u zatočeništvu bila 36 dana.

Talija danas ima 53 godine, a na aktuelnoj Nedelji mode u Njujorku privukla je veliku pažnju svojom pojavom. Prisustvovala je reviji Tomija Hilfigera.

Za ovu priliku ponela je dugu plavu suknju sa crnim pojasom oko struka u kombinaciji sa belom košuljom. Stajling je začinila crnim čizmama i kačketom.

Meksička zvezda je inače redovna gošća na gala događajima širom sveta, a primetno je da u šestoj deceniji izgleda neverovatno.