Autor: S. Kostić

28.09.2024.

09:49

Foto: Shutterstock/EPA

Zabava

Bijonse i Džej Zi zbog Didija izgubili milione! Evo kako skandal koji potresa Ameriku utiče na svetske zvezde

Klupko je počelo da se odmotava neverovatnom brzinom, a svakog dana u javnost isplivaju novi detalji ovog skandala.

Ono što brine mnoge u Americi je to što Didi ima snimke na kojima su brojni političari i svetske muzičke i glumačke zvezde koje su prisustvovale njegovim žurkama bluda i razvrata.

Informer

 

Na spisku slavnih ličnosti pored brojnih političara nalaze se zvezde poput Eštona Kučera, Naomi Kember, Ašera, Pars Hilton, sestara Kardašijan, Maraja Keri, Sara Džesika Parker, Džastin Biber, ali i Bijonse i Džej Zi.

Informer

Bijonse i Džej Zi

Kako piše Daily Mail, veliki broj slavnih ličnosti strepi da se ne nađe u centru skandala. U optužbama protiv Didija ne pominju se "bele zabave", već privatne hotelske žurke (freak-offs) na kojima je reper drogirao svoje žrtve i terao ih na seksualne radnje. On je sve vreme posmatrao i snimao ih.

Na udaru javnosi, posebno njihovih fanova našli su se pevačica Bijonse i njen suprug reper Džej Zi.

Oni su nakon skandala čiji je glavni akter Pi Didi, na Instagramu izgubili ukupno 8 miliona pratilaca! Oboje po četiri miliona.

Bijonse je tako sa 320 milona spala na 316 milona pratilaca, dok je Džej Zi pre skandala imao skoro 5 miliona pratilaca, a sada "samo" 903 hiljada.

Osim toga, mnogi ljudi pa i njhovi fanovi ostavljaju im brojne komentre ispod fotografija u kojima im zameraju što su se družili sa Pi Didijem i posećivali njegove žurke.