03.10.2024.

10:29

Foto: Printscreen/Youtube

Zabava

Svetski poznati glumac prdnuo na snimanju kultnog filma! Morali da evakuišu ceo set na tri sata

Prema tvrdnjama Berija Sonenfelda, reditelja filma "Ljudi u crnom" iz 1997. godine, poznati glumac Vil Smit je tokom snimanja ovog ostvarenja prdnuo.

Toliko je bilo ozbiljno, da je čitav filmski set morao da bude evakuisan na tri sata.

Kako se seća reditelj, incident se dogodio kada su Smit i njegov kolega Tomi Li Džons bili u automobilu koji je zahtevao da budu glumci budu "hermetički zatvoreni".

Informer

 

- Postoje brave koje sprečavaju da se kapsula otvori i padne. Kažem, "Okreni kameru", i čujem Vil Smita kako govori: "Oh Isuse, tako mi je žao. Tomi, tako mi je žao. Baz, uzmi merdevine." I čujete Tomija kako govori: "U redu je, Vil. Bez brige, Vil. Ne brini, Vil." U svakom slučaju, ne znam šta se dogodilo, zar ne? - ispričao je reditelj.

Informer

 

Beri je nastavio sa pričom: "Dakle, trkamo se merdevinama, Tomi ispruži nogu dok se merdevine približavaju, juri niz stepenice. I ono što se dogodilo je da je Vil Smit "pustio goluba"."

Reditelj je nastavio: "Zaista ne želite da budete u veoma malom hermetički zatvorenom prostoru sa Vilom Smitom koji je "pustio goluba". Ne želite čak ni da sedite pored njega na Diznijevom ranču."