03.10.2024.

15:21

Foto: Shutterstock/Featureflash Photo Agency/lev radin

Zabava

Denzel Vošington pobegao sa bludne žurke Pi Didija! Počeo je da urla na ozloglašenog repera

Zabave na kojima je reper okupljao uspešne i slavne bile su vrlo popularne i svi su želeli pozivnicu, a navodno su se neretko završavale orgijama. 

Mnogo svetskih zvezda iz raznih oblasti prisustvovalo je ozloglašenim "belim žurkama", poput Leonarda Dikaprija, Sare Džesike Parker, Eštona Kučera, Dženifer Lopez i drugih, a Us Weekly sada piše da je među njima i proslavljeni glumac Denzel Vašington, koji je navodno jednom prilikom besan napustio provod.

Oskarovac je jednom proveo celu noć na Kombsovoj zabavi sa svojom suprugom Poletom Vašington, a potom se posvađao s domaćinom.

Informer

Denzel Vošington

- Denzel je vikao: "Ti nikoga ne poštuješ". On i Poleta su se provodili do zore, a onda su nešto videli i izleteli napolje - kaže izvor navodno blizak Vašingtonu.  

Us Weekly piše i da su Kombsovi gosti znali kada je vreme da napuste zabavu pre nego što ona promeni svoj tok ako ne žele da učestvuju u seksualnim aktivnostima.

- Devojke bi počele da skidaju odeću. To je bio signal ljudima da idu - tvrdi anonimni izvor, dok je drugi dodao:

Informer

Pi Didi

- Ono što se dešavalo pre dva izjutra je ništa u odnosu na ono što se događali u pet sati. Poznato je po tome što je bilo divlje. Na tim zabavama se moglo desiti bilo šta.

Denzel Vašington nikada nije pominjao javno zabave u organizaciji Pi Dedija, ali komičar Brendon T. Džekson jednom prilikom na društvenim mrežama otkrio da mu je čuveni glumac dao savet da s tih žurki uvek ode "30 minuta pre nego što dođe đavo".