04.10.2024.

10:50

Foto: Shutterstock//lev radin

Zabava

"Devojke bi počele da se skidaju i to je bio znak...": Gost sa Didijevih orgija otkrio šta se dešavalo na reperovim bludnim žurkama

Otkako je Pi Didi uhapšen zbog reketirenja i trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, puno ljudi se javlja i tvrdi da su bili na zabavama, te prepričavaju šta su tamo videli.

Stvari se zahuktavaju, i isplivava sve više neverovatnih detalja, i samo je stvar trenutka kada će se imena nekih od najpoznatih svetskih faca naći na listi saučesnika.

Informer

 

Jedna osoba rekla je za Us Weekly, da je bila na Didijevoj zabavi između 2006. i 2011. godine. Kaže da postoji način kako se davalo do znanja da bi neki od prisutnih trebali da pokupe svoje stvari i napuste zabavu kako bi u vili ostali samo "odabrani". Signal se obično javljao oko dva ili tri sata ujutro. Devojke bi počele da se skidaju - to je bio znak ljudima da odu", kaže izvor. Dodaje da se nakon toga donosi droga, i ostatak partija traje do sedam ujutro.

Didi je 2002. gostovao u emisiji "Late Night with Conan O'Brien", i tamo je govorio da je na njegovim zabavama potrebna voda, jer će u suprotnom devojke napustiti žurku. Rekao je da se "žene treba zadržati onde" i da moraju biti "zaključana vrata".

Informer

 

U optužnici podignutoj protiv repera, detaljno je opisano šta se događalo na njegovim zloglasnim žurkama, koje je zvao "freak-offovi". Optužnica tereti Kombsa i druge iz njegovog kruga da su "koristili moć i prestiž Kombsove uloge da bi zastrašivali, pretili i privlačili ženske žrtve u Kombsov krug, često tvrdeći da žele romantične veze".

Prema dokumentu, Didi je uz pomoć saradnika, "transportovao seksualne radnike i radnice preko državnih granica i međunarodno" i "koristio silu i pretnje silom, kako bi žrtve naterao da učestvuju u seksualnim činovima s muškim seksualnim radnicima".

Informer

 

Optužnica tvrdi da je Kombs tokom "freak-offova" organizovao i režirao složene seksualne predstave tokom kojih je masturbirao i snimao ih". Freak-offovi su se odvijali redovno, ponekad su trajali nekoliko dana, a često su uključivali više seksualnih radnika i radnica. Reper je "distribuirao razne vrste kontrolisanih supstanci žrtvama, kako bi ostale poslušne i pokorne".