04.10.2024.

12:09

Foto: printscreen

Zabava

"Bio sam na žurci sa 6 godina i video šokantne prizore"! Pi Didi je za decu uvodio "policijski čas" i tada je usledio pravi užas

Reper je poznat po svojim raskošnim žurkama koje su posećivale brojne zvezde, ali i oni manje poznati.

Sada se oglasio Džastin Litovski, 30-godišnjak koji kaže kako je bio na jednoj od zabava Paf Dedija kad je imao samo 6 godina. Istakao je kako je reč o takozvanoj beloj zabavi, a scene s iste su ga šokirale.

Informer

 

- Sećam se da je bilo puno marihuane, žena u toplesu u bazenu i oko bazena. Nisam bio ničega svestan, samo sam želeo da se kupam. Tad nisam znao jesu li grudi dobra ili loša stvar, samo sam hteo da uskočim u bazen - rekao je on za New York Post.

Na zabavu je došao u prisustvu svojih roditelja, a porodica je bila pozvana na popodnevni roštilj, kako kaže. Međutim, to je bilo sve, samo ne roštilj.

Informer

 

Džastinova majka Maja se prisetila da je oko sebe videla flaše i gole žene te da joj nije bilo jasno kako su deca uopšte bila pozvana na zabavu. Njegov otac Dejvid je bio fotograf te je upravo na toj zabavi fotografirao slavne zvezde koje su se našle tamo. Džastin je pozirao i s Dedijem, a kaže kako se ne seća da li je na zabavi bilo još dece.

Nakon te zabave je reper uveo "policijski čas" za decu na svojim zabavama gde je navodno seksualno zlostavljao i snimao svoje žrtve. Inače, kontroverzni Paf Dedi se trenutno nalazi u pritvoru, a dva puta su mu odbili kauciju. On je negirao sve optužbe.