10.10.2024.

10:24

Foto: Reuters

Zabava

Elvisova ćerka skinula nevinost Majkl Džeksonu u 35. godini! Otkriveni novi šok detalji iz života Lise Mari Prisli

Dugonajavljivani memori Lise Mari Prisli, pokojne Elvisove ćerke "From Here to the Great Unknown", konačno su objavljeni.

Lisa Mari ih je započela za života, ali ih nažalost nije završila, no priču je kompletirala njena ćerka, glumica Rajli Kio nakon što je odslušala majčine trake na kojima je govorila o svojim uspomenama. 

Knjiga donosi niz šokantnih detalja, među kojima je i otkriće da je pokojna umetnica čuvala u kući dva meseca mrtvog sina.

Informer

 

Takođe, javnost je saznala i da je upravo Lisa "skinula nevinost" Majklu Džeksonu. Ona je, kako je napisala, tada još u braku sa Denijem Kiom, a onda je buknula nova ljubav, tokom putovanja u Las Vegas.

"Majkl je rekao: "Ne znam da li si primijetila, ali potpuno sam zaljubljen u tebe. Želim da se vjenčamo i da dobijemo djecu. Nisam odgovorila odmah, a onda sam poručila: Stvarno sam polaskana, ne mogu ni da govorim, tada sam osjetila da sam se zaljubila u njega".

Informer

 

Nakon toga ona se razišla sa mužem i počela romansu sa pevačem.

"Rekao mi da je nevin. Mislim da je poljubio Tejtum O'Nil i da je imao nešto sa Bruks Šilds, što nije bilo fizički, osim poljupca. Rekao je da je Madona jednom pokušala da bude sa njim, ali ništa se nije dogodilo. Bila sam prestravljena jer nisam željela da napravim pogrešan potez", otkrila je Lisa Mari Prisli.