15.10.2024.

09:23

Foto: Reuters/ Everett Collection / Shutterstock

Zabava

(FOTO) Princ Hari i Pi Didi u gej akciji? Isplivala šok fotka sa reperovih bludnih žurki koja trese svet!

Advokat Toni Bazbi, koji planira da pokrene tužbu protiv uhapšenog Šona Didija Kombsa u ime 120 žrtava seksualnog zlostavljanja, tvrdi da je telefonska linija koju je uspostavio pre dve nedelje bila preplavljena s neverovatnih 12 hiljada poziva za otprilike 24 sata.

Osim toga, iz dana u dan u javnosti se pojavljuju nove informacije o mnogim poznatim ličnostima koji su bili deo Didijevih bludnih žurki.

Informer

 

Poslednja u nizu koja trese svet je ona na kojoj je navodno Princ Hari.

Društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj su navodno Pi Didi i Princ Hari dok leže zagrljeni u krevetu. Autentičnost ove fotografije još uvek nije potvrđena, ali s obzirom na to da su braća Vilijam i Hari pre 15 godina bili česti gosti Didijevih žurki, mnogi ljudi ne sumnjaju u verodostojnost ove fotografije.

Da li je zaista tako pokazaće vreme i dalja istraga američke policije i Tužilaštva.

Advokat Toni Brazbi rekao je ranije da u posed ima spisak mnogih javnih ličnosti koji su bili gosti Didijevih bludnih žurki ali da će njihov spisak biti objavljen u javnosti tek kada Tužilaštvo to bude dozvolilo. 

Pi Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Bruklinu i tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije te kriminalna dela vezana za prostituciju. Ako ga osude, mogao bi da dobije minimalnu kaznu od 15 godina zatvora ili maksimalnu, doživotnu kaznu. On negira sve optužbe.