15.10.2024.

14:45

Foto: Shutterstock/Reuters/EPA

Zabava

(FOTO) Posle princa Harija i razgolićeni Leonardo Dikaprio kod Didija na bludnoj žurki? Nova skandalozna fotka preti da uništi život i karijeru holivudskom glumcu!

Iz dana u dan pristižu nove informacije o slavnim ličnostima koje su proteklih 20 godina posećivale Didijeve bludne žurke. Sve se otrglo kontroli i sada je usledio pravi domino efekat.

Posle fotografije na kojoj su navodno goli u krevetu princ Hari i Pi Didi, sada društvenim mrežama kruži nova footgrafija.

U pitanju je Leonardo Dikaprio koji se na fotografiji vidi razgolićen dok su oko njega Pi Didi i još dvojica momaka.

Informer

 

I ovo za sada nije potvrđeno da je autentična fotografija i da se na njoj zaista nalaze Pi Didi i Leonardo Dikaprio, ali istraga američke policije će sve utvrditi.

U komentarima ispod pomenute fotografije korisnici društvene mreže Iks su besni i poručuju da reper treba biti raskrinkan do kraja i za to odgovarati, kao i svi ostali koji su učestvovali u nedozvoljenim i kriminalnim radnjama.

Informer

 

Pi Didi se trenutno nalazi u pritvoru u Bruklinu i tereti se za reketiranje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije te kriminalna dela vezana za prostituciju. Ako ga osude, mogao bi da dobije minimalnu kaznu od 15 godina zatvora ili maksimalnu, doživotnu kaznu. On negira sve optužbe.