16.10.2024.

09:36

Foto: Foto: Printscreen/YouTube

Zabava

Ćerka poznatog glumca pretukla dečka! Povređen jurio do policije, šok detalji

Frančeska Istvud se u subotu uveče posvađala sa svojim partnerom u Los Anđelesu a zatim ga je fizički napala, pišu američki mediji.

Ćerka Klinta Istvuda i glumice Frensis Fišer, vozila se po Beverli Hilsu sa momkom pre incidenta, a on je nakon napada pozvao policiju pa mu je rečeno da automobilom dođe do policijske stanice.

Muškarac je imao vidljive povrede kada je stigao u policiju, Frančeska je zatim uhapšena, a puštena je iz pritvora uz kauciju od 50.000 dolara. Njen dečko je odbio lekarsku pomoć.

Informer

Klint Istvud

Frančeska Istvud je u vezi sa glumcem Aleksandrom Rejtom, pretpostavlja se da je on žrtva nasilja iako se ne navodi njegovo ime. Par ima šestogodišnjeg sina Titana.

Informer

Frančeska Istvud

Prvi put se pojavili u javnosti kao par 2018. Ubrzo su saopštili da je ona u drugom stanju. Rejt je iste godine podneo zahtev za razvod, nakon osam godina braka. Šuškalo se da je vezu sa poznatom naslednicom počeo dok je još bio oženjen ali je on za The Blast rekao da sa bivšom suprugom nije bio od 2015. Aleksandar ima sina iz prethodne veze.