16.10.2024.

10:31

Foto: printscreen

Zabava

Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku zbog koje je umalo "srušio" Internet! (FOTO)

Reper kojeg terete za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna dela vezana uz prostituciju objavio je fotografiju svoje ćerke Lav i čestitao joj drugi rođendan.

"Srećan rođendan, Lav, voli te tata", napisao je Paf Dedi uz fotografiju ćerkice.

Dedi, naravno, nije komentarisao teške optužbe s kojima se suočava poslednjih nekoliko meseci, a na novoj objavi je isključio komentare. Brojni su čak komentarisali njegove druge dve objave na kojima su komentari ostali uključeni i pokazali koliko su šokirani iznenadnom objavom repera koji se nalazi u pritvoru.

Informer

 

Reper čeka svoje suđenje u Njujorku, a navodno ima pravo na posete jednom nedeljno na jedan sat. Međutim, nije poznato da li će imati priliku da vidi svoju ćerku Lav koju je dobio s Dejnom Trajn.

Poruka je objavljena od strane njegovog tima, jer mu je zabranjeno da koristi telefon, a objava na kojoj su komentari bili onemogućeni, sadržala je dragoceni snimak Dedijeve male dece Lav Šon Kombs koja nosi belu haljinu prekrivenu ružičasto-belim cvećem sa licem prekrivenim glazurom nakon što je zagrizla svoju tortu.

Na Instagramu su takođe prikazani snimci Dedija pored njegove ćerke tokom istog fotografisanja, kao i divan snimak dvojca oca i ćerke koji se zajedno igraju u okeanu.

Dedi je dobio ćerku sa manekenkom Dejnom Tranom, iako par nikada nije javno potvrdio svoju vezu.