17.10.2024.

09:00

Foto: profimedia

Zabava

Poslednji snimak pre stravične smrti poznatog pevača ledi krv u žilama! Evo šta je radio sat vremena pre kobnog pada sa trećeg sprata (VIDEO)

Samo pola sata pre smrti, Lijam Pejn je objavio video na društvenoj mreži Snepčet.

Na njemu se vidi da je bio sa svojom devojkom Kejt Kasidi, a u kratkom klipu govori o "lepom danu u Argentini".

Međutim, njegov pogled i izraz lica bili su totalno "pogubljeni" pa mnogi korisnici na društvenim mrežama komentarišu da je najverovatnije bio pod dejstvom nekih opojnih supstanci.

"Vidi se da je nadrogiran", "Sigurno je pijan i odvlajen od života", "Ovo je strašno šta sebi radi", samo su neki od komentara ispod videa.

Informer

 

Prema policijskom saopštenju "Lijam Džejms Pejn, kompozitor i gitarista, bivši član grupe One Direction, preminuo jenakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu.

U drugom policijskom saopštenju, nakon što je smrt potvrđena, navodi se da su policajci upućeni u hotel nakon hitnog poziva "koji je prijavio agresivnog muškarca koji je možda bio pod uticajem droge i alkohola".

Kada su stigli, glavni službenik je rekao da je čuo glasnu buku u unutrašnjem dvorištu hotela.

Informer

 

Pejn je imao impresivnu karijeru i kao solo umetnik i kao član pop senzacije One Direction. Pop grupa je imala četiri albuma koja su dostigla prvo mesto u Velikoj Britaniji, a Liamov debi solo singl "Strip That Dovn" zauzeo je treće mesto na zvaničnim listama UK.

Ono što je punilo novinske stupce poslednjih nedelja nisu vesti iz Liamove muzičke karijere, već detalji iz njegovog privatnog života.Jedna od njegovih bivših partnerki je u utorak obavestila medije da je preduzela pravne korake da ga spreči da komunicira sa njenim prijateljima i porodicom.