17.10.2024.

09:13

Foto: Foto: Instagram/liampayne

Zabava

(FOTO) Beli prah svuda po stolu, razbijen televizor, totalni haos! Ovako je izgledala soba iz koje je svetska pop zvezda pala u smrt

Pejn (31) je preminuo nakon pada sa trećeg sprata hotela, navodi se u saopštenju policije Buenos Ajresa. 

Osoblje hotela zatražilo je hitnu policijsku pomoć neposredno pre nego što je Pejn pao.

- Imamo gosta koji je preterao sa upotrebom droge i alkohola. Razbija stvari, uništio je celu sobu - rekao je menadžer hotela.

Informer

 

Menadžer je rekao da im treba "nekoga da nam hitno pošalju" jer osoblje nije znalo "da li je život gosta ugrožen". Takođe, menadžer je istakao da osoblje hotela nije moglo da uđe u sobu u kojoj je gost boravio prethodna dva dana. 

Prema izveštajima lokalnih medija, Lijam je viđen "da se ponaša neprimereno u holu hotela i da je razbio svoj laptop" pre nego što je morao da bude odveden u svoju sobu.

Nažalost, ubrzo nakon poziva radnici su rekli da su čuli glasan zvuk u dvorištu. Liamsovo telo je otkriveno nešto posle 17 časova po lokalnom vremenu.

Na audio snimku u vezi sa slučajem dobijenim od ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa čuo se poziv radnika koji je tražio pomoć sa pijanim gostom.

Kada je svestan, uništava celu sobu i treba da pošaljete nekoga - navodi se u audio zapisu koji su objavili svetski mediji.

Direktor hitne medicinske pomoći Alberto Krešenti razgovarao je za lokalni novinski list Clarin nakon Liamove smrti.

- Proverili smo njegov identitet koristeći pasoš koji je imao. Medicinski tim je video da je očigledno imao frakturu u dnu lobanje.