17.10.2024.

12:36

Foto: ataimages/ Andrea Raffin / Shutterstock.com

Zabava

"Droga i alkohol su ga skršili"! Oglasila se Kristina Kovač povodom smrti pop zvezde: "Bili smo prijatelji, imao je lažni profil"

Svet je potresla ova vest, a kako se prema prvim informacijama spekuliše razlog njegove smrti je prekomerna upotreba narkotika i alkohola zbog čega je izgubio kontrolu nad sobom i pao sa trećeg sprata hotela, sa visine od 14 metara.

Policija je kratko saopštila da je, pre Lijamovog pada, dobila poziv od osoblja hotela zbog gosta koji se ponašao agresivno i delovao kao da je pod dejstvom opijata. Pejn je napravio problem u lobiju hotela a potom otišao u sobu. Oko pet sati popodne, čuo se tresak a potom je pronađeno njegovo telo.

Informer

 

Službe hitne pomoći potvrdile su identitet pop zvezde (31) proverom pasoša, a šef Krešenti odbio je da komentariše izveštaje da je pevač možda bio pijan ili drogiran. Takođe je naglasio da još uvek čekaju na nalaze obdukcije i pozvao sve koji žure sa presudom "da ne preteruju".

Mnoge svetske zvezde se opraštaju od njega, a na iznenađenej svih oglasila se i bivša članica grupe "K2", Kristina Kovač.

Informer

 

Ona je na Instagramu podelila Lijamovu fotografiju i dirljivu poruku.

"Dragi bože, jadno dete. Da skočiš ili padneš sa 3. sprata...Bili smo prijatelji na Fejsbuku na mom stranom profilu, imao je lažno ime... Delovao je kao fino dete, žao mi je što su ga izgleda droga i alkohol skršili", napisala je pevačica.

Informer