17.10.2024.

15:07

Foto: Foto: Profimedia

Zabava

Otkriven tačan uzrok smrti pevača koji je pao sa balkona hotela

Šef hitne službe Buenos Ajresa, Alberto Krešenti, izjavio je da je bivši član benda "One Direction" bio van nade za spašavanje kada su medicinske ekipe stigle na lice mesta.

- Naša dužnost je bila da brzo krenemo tamo, pružimo medicinsku pomoć i pokušamo da ga reanimiramo, ali njegove povrede vodile su do momentalne smrti. Na osnovu onoga što je moj tim video, očigledno je došlo do frakture lobanje i izuzetno ozbiljnih povreda koje su dovele do njegove trenutne smrti - izjavio je Krešenti.

Informer

 

Službe hitne pomoći potvrdile su identitet pop zvezde (31) proverom pasoša, dok je šef Krešenti odbio da komentariše izveštaje da je pevač možda bio pijan ili drogiran. Takođe je naglasio da se još uvek čekaju nalazi obdukcije i pozvao sve koji žure sa presudom "da ne preteruju".

Osoblje hotela je policiji reklo da se Lijam prijavio sam u luksuzni hotel Casa Sur u modernom predgrađu argentinske prestonice, Palermo, 10. oktobra ove godine. Smatralo se da je u gradu da bi se sastao sa bivšim kolegom iz "One Direction" benda, Najlom Horanom, koji je nastupao u "Movie Star" areni.

Informer

 

Lijamovo telo uklonjeno je iz hotela u 20.38 časova po lokalnom vremenu, više od tri sata nakon njegovog fatalnog pada.

Pre nego što je Liam Pejn doživeo nesreću padom sa trećeg sprata hotela Casa Sur u Buenos Ajresu, radnik hotela uputio je dramatičan poziv policiji, tražeći pomoć.