18.10.2024.

09:34

Foto: EPAIMAGES

Zabava

"Došla sam na snimanje, oko mene su bili muškarci, a onda mi je rečeno - "masturbiraj"! Poznata glumica šokirala javnost svojim otkrićem

Glumica Obri Plaza je tvrdila da ju je reditelj prisilio da masturbira pred kamerama u sobi punoj muškaraca.

Plaza se, naime, pojavila u šou Konana O‘Brajana 2013. kako bi promovisala raskalašnu romantičnu komediju "The To Do List", koji je pratio glumičin srednjoškolski lik, dok je nameravala "da obavi pojedine stvari" pre nego što krene na fakultet.

Kada je O’Brajan upitao svoju gošću o sceni u kojoj je masturbirala, Plaza je tvrdila da ju je Keri, bivša supruga Bila Hedera, zamolila da se upusti u pomenuti čin.

Informer

 

Pročitala sam u scenariju da "Brendi masturbira" - objasnila je tada 38-godišnja zvezda serije "Beli lotos".

U glavi sam zamislila lepu scenu u kojoj samo vidite kako moja ruka polako izlazi iz kadra. Doduše, kad sam se pojavila, kamera je bila postavljena na plafon - iznenadila se Plaza i rekla:

Informer

 

Bila sam u donjem rublju i majici s natpisom vezanim za Bila Klintona, a tamo je bila hrpa staraca koji su pušili, znate, momci iz filmske ekipe.

Vidno uznemirena, upitala je rediteljku šta da radi. Dobila je jednostavan odgovor - "masturbiraj!".

I da, počela sam da se diram - objasnila je ObriPlaza

Pre deset godina, usred promocije filma, Plaza je američkim medijima objasnila da joj je za "scenu masturbacije bilo potrebno najviše živaca", dok se rediteljka nije oglasila po pitanju snimanja ove riskantne scene.