22.10.2024.

09:29

Foto: EPA

Zabava

(VIDEO) Mrziteljka Srba doživela blam, smeje joj se ceo svet! Za sve je "kriva" svetska zvezda koju svi vole

Međutim, fanovi nisu bili impresionirani Lipinim nastupom.

Ona se na bini pojavila sama, obučena u crnu haljinu s izrezima, a nakon toga joj se pridružila i Šer. Nosila je upečatljivu kožnu haljinu koju je ukombinovala sa visokim čizmama.

Prva je na scenu izašla Dua koja je počela da peva prve taktove čuvenog dens hita iz devedesetih i doživela totalni kolaps. Nije umela da "ubode" nijedan ton i sve je zvučalo kao da peva neka amaterska pevačica koja u životu nije stala na veliku scenu.

Informer

Šer

Koliko Lipa ne zna da peva, pokazalo se još više već posle nekoliko sekundi kada je na scenu izašla Šer i nastavila da peva svoj dobro prepoznatljivi hit. Tada su svi u areni, ali i gledaoci kraj malih ekrana mogli da uoče razliku u pevanju dve pop pevačice.

Video je postao viralan na društvenoj mreži Iks, a ispod njega se nižu samo negativni komentari na račun Dua Lipe.

Informer

Dua Lipa

"Šer se pojavila i pokazala svima kako se Dua Lipa bori za život", "Šer ju je pokidala kao seljak politiku", "Neprijatno koliko Dua falšira", "Lipa izgleda može samo uz pomoć matrice da peva", "vokalne sposobnosti su joj ispod proseka", samo su neki od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

U videu pogledajte i poslušajte kako je zvučala Dua Lipa:

Britanska pevačica je 2020. godine dospela u žižu javnosti kada je na Instagramu napisala da "Kosovo nije Srbija", a još više je razbesnela javnost u našoj zemlji kada je podelila zastavu takozvane "Velike Albanije".