23.10.2024.

09:10

Foto: Epa

Zabava

"Skinuo mi je pantalone i uhvatio za genitalije"! Muškarac tvrdi da ga je Pi Didi zlostavljao sve dok ga nije spasio poznati sportista

Taj muškarac tvrdi da je bio pozvan na promo žurku alkoholnog pića Šona Kombsa.

Pi Didi više ne sarađuje sa kompanijom sa kojom je promovisao taj proizvod.

Na toj žurki bilo je dosta poznatih ljudi, muškarac koji tuži Paf Dedija, čija su se deca juče oglasila, imao je kompaniju za iznajmljivanje luksuznih automobila i nakita, kaže da ga je Kombs uputio da se sastanu u privatnoj kancelariji.

Informer

Šon Kombs poznatiji kao Pi Didi

Reper je bio pijan, prišao je muškarcu i strgao mu pantalone, a onda ga je grubo uhvatio za genitalije, navodi se u tužbi. Situacija je bila užasna sve dok neidentifikovani profesionalni sportista nije ušao u prostoriju i intervenisao.

Pomenuti muškarac je jedan od pet osoba, od kojih je jedna bila žena, koja kaže da ju je Paf Dedi silovao 2000. godine, kada je imala 13 godina - koji su u nedelju podneli tužbe protiv Kombsa u južnom okrugu Njujorka, piše People.

Informer

Šon Kombs poznatiji kao Pi Didi

Šon Kombs optužen je da je drogirao i silovao 13-godišnju devojčicu, dok su zlodelo posmatrale slavna ženska i muška osoba. Kako se navodi u tužbi, isti zločin je počinio i taj neimenovani poznati muškarac dok je žena sa javne scene gledala.