26.10.2024.

11:53

Foto: Instagram

Zabava

(FOTO) Za samo 506 fotografija zaradila 67 miliona dolara! Zvezda sajta za odrasle se povukla sa Onli fansa i odlazi u penziju!

Ona je u junu 2021. godine odlučila da otvori profil i počne da prodaje svoju intimu, kada je za samo 24 sati, tačnije dva dana zaradila neverovatnu cifru, o čemu je i javno pričala.

Za 48 sati zaradila sam nešto više od milion dolara - rekla je tada.

Ona se izgleda posle svega prezasitila, ili pak dovoljno zaradila, pa je odlučila da stavi tačku na Onli fans karijeru i ugasi svoj profil.

Informer

Korina Kopf

Ovo je mnoge pogodilo, ali ono što je možda još šokantnije kada je ova lepotica u pitanju, jeste statistika njenog profila, godine rada, broj objavljenih slika, ali i novca koliko je zaradila.

Tako su došli do proračuna da je Korina, za samo 3 godine rada, i objavljenih 506 fotografija, ali i 33 video snimka zaradila čak 67 miliona dolara.

Podsetimo, mesec dana od otvaranja profila na Onli fansu, Korima je govorila i kako joj fanovi ostavljaju napojnice od 100 dolara.

Jednom prilikom se na društvenoj mreži Iks pohvalila kako je za samo jednu fotografiju obnaženih grudi zaradila čak 165.000 dolara.