26.10.2024.

22:00

Foto: Printscreen/Youtube

Zabava

(FOTO 18+) Scene seksa i masturbacija u ovim filmovima su stvarne! Nećete verovati koji poznati glumci su vodili ljubav pred kamerama

Glumac Robert Patinson nije želeo da odglumi orgazam u filmu "Mali ostaci", u kojem igra slikara Salvadora Dalija.

Patinson je objasnio kako veruje da lažiranje takvih stvari "ne funkcioniše" na filmu, te je u jednoj kontroverznoj sceni izveo simulaciju samozadovoljavanja, koja je zapravo bila stvarna. 

Informer

Robert Patison u filmu "Mali ostaci"

- Odlučio sam da prestanem da glumim. Morao sam da snimim mnogo scena potpuno go, a morao sam i masturbirati. I jesam. Moj izraz lica pri orgazmu zauvek je zabeležen - rekao je tada Patison za američke medije.

Glumica Nikol Kidman ima glavnu ulogu u filmu "Devojčica" u kojem glumi šeficu kompanije koja se zaljubi u nastranog mladog pripravnika.

Informer

Nikol Kidman u filmu "Devojčica"

U intervju za magazin "The Sun" priznala je da se "toliko napalila na snimanju" da je u jednom trenutku morala da ga prekine.

- Snimali smo scenu seksa i u jednom momentu sam rekla: "Ne želim ovde doživeti orgazam, prekidamo" - rekla je glumica.

Glumica Odri Plaza je takođe masturbirala u filmu ''Seks po spisku''.

Informer

Odri Plaza u filmu "Seks po spisku"

- Pitala sam reditelja šta da radim, a on je rekao: "Pa masturbiraj kao što piše u scenariju" -ispričala je Odri jednom prilikom.

Seks scene u filmu "Antihrist" su stvarne, ali glavni glumci Vilijam Defo i Šarlot Gensbur su ih odbili takve snimati. Zato je su za potrebe te scene korišćeni dubleri.

Informer

Scena iz filma "Antihrist"

- Pravi razlog zašto smo imali dublere za nesimulirane scene seksa je taj što smo Šarlot i ja oboje u braku i nisam siguran da bi se našim partnerima to dopalo - priznao je glumac.

Glumica Kloi Sevinji u filmu "Smeđi zeka" svom kolegi Vinsentu Galu pruža oralni užitak koji je, kako je kasnije ispričala, bio itekako stvaran.

Film "Devet pesama" smatra se jednim od najeksplicitnijih seksualnih filmova modernog doba, a glumci Kiren O’Brajen i Margo Stili imali su stvarni seks.

Informer

Scena iz filma "9 pesama"

O’Brajen je izjavio da mu snimanje nije predstavljalo problem, a čak je ponosan na svoj rad. Margo Stili je rekla da i nakon dvadeset godina od premijere i dalje stoji iza filma, iako je naišla na brojne osude.

U filmu "Intima" je snimljena prava scena oralnog seksa između glumca Marka Rajlansa i glumice Keri Foks. Rajlans se kasnije požalio na medijsku pažnju i napade koji su usledili na njega, a glumica je rekla da "ne žali zbog filma".

Informer

Scena iz filma "Intima"